Kolektor Worldwide

Spoznajte Rožno vilo, nov poslovno-stanovanjski objekt v Idriji

24.12.2013

Stanovanjska soseska Rožne vile se bo nahajala v centru Idrije, med Lapajnetovo in Rožno ulico. Razprostira se na mirni lokaciji, odmaknjena od glavne ceste. Edinstvena lokacija omogoča urbano življenje, saj se v neposredni bližini nahajajo vse pomembne centralne funkcije (banke, šola, vrtec, pošta, zdravstveni dom, lekarna, trgovine, avtobusna postaja,...). Rožna vila je lahko tudi vaš dom, spoznajte jo in jo sooblikujte skupaj z nami.

V Rožni vili so predvideni trije večstanovanjski objekti z do 8 stanovanj in možnostjo poslovnih prostorov za mirno dejavnost. Predvideno leto izgradnje je 2015, projekt pa je v fazi priprave projektne dokumentacije za gradbeno dovoljenje.

Spoznajte Rožno vilo in jo sooblikujte skupaj z nami. Za dodatne informacije smo dosegljivi na spodnjem kontaktu. Veseli bomo vašega odziva, in z veseljem vam Rožno vilo predstavimo še podrobneje.

Kontakt

Kolektor Koling d.o.o.
Arkova 43 5280 Idrija
T: 05 37 34 160, 051 460 003
E: sp{ob/wjmbAlpmflups/dpn

Dodatne informacije

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.