Kolektor Worldwide

Kolektor prejel priznanje kot veliki donator v projektu Botrstvo v Sloveniji

19.12.2013

Kolektor svojo 50-letnico ustanovitve zaokrožuje z donacijo programu Botrstvo. Sredstva namenjena za novoletna poslovna darila je koncern letos namenil otrokom iz socialno ogroženih družin. Daroval je 50 botrstev za 50 let Kolektorja, poleg omenjenega pa je del sredstev namenil še Zvezi prijateljev mladine Idrija.

V Lutkovnem gledališču Ljubljana je Val 202 včeraj razglasil Ime leta 2013 in se zahvalil velikim donatorjem za podporo projekta Botrstvo v Sloveniji, ki ga od leta 2010 vodi Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste- Polje. Njeni prostovoljci se pri svojem delu na vseh koncih Slovenije srečujejo z otroki, ki živijo v vse hujši finančni in socialni stiski. Projekt je namenjen predvsem zagotavljanju možnosti tistim otrokom, ki jih finančna stiska v družini vse bolj ločuje od vrstnikov. Denar je vse pogosteje namenjen za golo preživetje otrok, pogosto že za najosnovnejša živila in življenjske potrebščine.

Kolektor prejel priznanje kot veliki donator v projektu Botrstvo v Sloveniji

Priznanje je v imenu koncerna Kolektor sprejela Anica Uršič Vončina, izvršna direktorica za kontroling (tretja z leve).

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.