Kolektor Worldwide

Kolektor iz rok predsednika države prejel posebno priznanje Rdečega križa Slovenije

17.12.2013

Predsednik države Borut Pahor je na posebni slovesnosti Rdečemu križu Slovenije ob 60-letnici organiziranega krvodajalstva podelil posebno medaljo za zasluge. Ob tej priložnosti so podelili še posebna priznanja posameznikom, ki že vrsto let darujejo kri, in organizacijam, ki spodbujajo in podpirajo darovanje krvi pri svojih zaposlenih.

Med organizacijami sta posebno priznanje prejela Kolektor in Krka. Kot so zapisali v obrazložitvi, se Kolektor udeležuje akcije na Idrijskem že od ustanovitve družbe leta 1963 in podpira ter spodbuja vrednote krvodajalstva med zaposlenimi in jim omogoča udeležbo na organiziranih krvodajalskih akcijah. Največji delež aktivnih krvodajalcev med udeleženci terenskih akcij na Idrijskem predstavljajo prav zaposleni v družbah koncerna Kolektor, kar kaže na družbeno odgovornost podjetja do soljudi, na prvo mesto pa sodi prav darovanje krvi.

Priznanje je v imenu koncerna Kolektor prejela mag. Eva Cvelbar Primožič, izvršna direktorica za kadre (foto: Tanja Tominec)

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.