Kolektor Worldwide

Podeljeni prstani kakovosti

09.12.2013

Podjetja Kolektor Liv, Kolektor ATP in postojnska podružnica Kolektor Orodjarne vsako leto decembra pripravijo srečanje za svoje jubilante, torej tiste sodelavce, ki so v podjetju zaposleni 10, 20, 30 ali 40 let ter tiste, ki so se ali pa se bodo v tekočem letu upokojili. Vrhunec srečanja pa je nedvomno podelitev prstanov kakovosti, ki jih v Kolektor Livu podeljujejo že 22 let.

Jubilantov je bilo letos v vseh treh podjetjih 32; 14 v Kolektor Livu, 14 v Kolektor ATP-ju in 5 v postojnski enoti Kolektor Orodjarne.

Uspešnost podjetja temelji na tem, da s pričakovano in izvirno kakovostjo svojih izdelkov, s konkurenčno ceno in pravočasnimi dobavami navduši čim širši krog odjemalcev. Seveda pa kakovostno poslovanje ni naključje, temveč je rezultat timskega dela, načrtovanja, stalnega preverjanja in nenehnega vgrajevanja kakovostnih rešitev v izdelke in storitve. Zato je edino vodilo pri izbiri dobitnikov prstanov kakovosti odlično opravljeno delo zaposlenih. Prstan kakovosti je torej nagrada za večleten trud in delo, pri katerem zaposleni dosega nadpovprečne rezultate kakovosti dela, izboljšuje kakovost dela in prenaša pozitiven odnos do kakovosti tudi v svojo delovno sredino.

Letošnji dobitniki prstanov kakovosti so  Magda Čopič iz podjetja Kolektor ATP, Katja Brezovnik iz Kolektor Liva in Martin Pavlovec iz Kolektor Orodjarne – podružnica Postojna.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.