Kolektor Worldwide

Kolektor zadovoljen z nastopom na 5. mednarodnem sejmu E-Car Tec

21.10.2013

Koncern Kolektor se je predstavil na 5. Mednarodnem sejmu E-car Tec, ki je med 15. in 17. oktobrom potekal v Münchnu. Kolektor se je na sejmu uspešno predstavil s programom Elektronika in pogoni.

Vzporedno s sejemsko predstavitvijo električnih in hibridnih vozil ter komponent in sistemov za električna vozila, je v Münchnu potekala tudi konferenca za individualno električno mobilnost. Organizatorji so letos poudarek namenili e-mobilnost z vidika uporabnika in tehničnih rešitev. Zaznati je težnjo po oblikovanju nabora kompetentnih ponudnikov za posamezna področja mobilnosti oziroma segmentov s področja komponent.

Če so se še do nedavnega na področju e-mobilnosti aktivneje pojavljali le francoski in japonski avtomobilisti, je zdaj občutno zaznati sistemski vstop nemških proizvajalcev avtomobilov BMW, Daimler VW, Audi v segmentu električnih vozil, kar kaže na resen trend razvoja e-mobilnosti in postopnega prehoda iz klasičnih na električna vozila.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.