Kolektor Worldwide

​Kolektor Liv organiziral prvo vseslovensko druženje inštalaterjev

09.10.2013

V sklopu aktivnosti programa zvestobe Liv klub je podjetje Kolektor Liv organiziralo prvo vseslovensko druženje inštalaterjev, imenovano Liv dan. Dogodek, ki je 4. oktobra potekal v Karting centru v Ljubljani, je bil namenjen inštalaterjem strojnih inštalacij oziroma inštalaterjem sanitarne opreme.

Ena izmed številnih dejavnosti, ki se izvajajo v sklopu Liv kluba, je tudi prvo vseslovensko druženje inštalaterjev Liv dan. Glavni namen dogodka je graditi pripadnost blagovni znamki Liv, promocija blagovne znamke in izdelkov ter vzpostavljanje oziroma poglobitev sodelovanja med prodajnimi predstavniki Kolektor Liva in inštalaterji.

Osrednji del dogodka je bilo tekmovanje v kartingu, ki se ga je udeležilo več kot 110 od skoraj 150 udeležencev. Poleg kartinga so se lahko inštalaterji pomerili še v Liv igrah (Slepa kura oz. kako hitro sestaviš sifon z zvezanimi očmi, Hitre roke oz. montaža aktivirne tipke, Kaj vem o Livu oz. štiri enostavna vprašanja o Livu in izdelkih sanitarne tehnike). Po podelitvi bogatih nagrad, ki so jih prispevali Kolektor Liv in njegovi poslovni partnerji, je sledilo še glasbeno presenečenje – zabava s Špelo Grošelj.

Liv dan

V vožnji z gokardom so bili najhitrejši Matej Dulc, Robert Jurjavčič in Mitja Mrgole, ki so prejeli pokal, medaljo, priznanja in nagrade Domovanje.com in Spletnestrani.si.

 

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.