Kolektor Worldwide

Kolektor in Cognex postala partnerja

10.09.2013

Kolektor Orodjarna oziroma PC Kolektor Vision je postal uradni partner podjetja Cognex, vodilnega ameriškega podjetja na področju strojnega vida. Kolektor Vision nastopa v regiji kot dobavitelj in sistemski integrator sistemov strojnega vida.

CognexKolektor Vision je uveljavljen dobavitelj zahtevnih rešitev strojnega vida. S tem partnerskim sodelovanjem širimo svojo dejavnost še na področje cenovno ugodnejših rešitev. Cognexova paleta izdelkov omogoča, da za vsako aplikacijo izberemo produkt, ki ponuja natanko tisto, kar potrebujete. Za izdelavo rešitev je potrebno minimalno število komponent, kar omogoča hitro integracijo takih sistemov in nižjo ceno. Kakovostna in preverjena paleta produktov podjetja Cognex vključuje cenovno ugodne rešitve s pametnimi kamerami in identifikacijske sisteme za industrijo.Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.