Kolektor Worldwide

Kolektor Sinabit sodeloval kot glavni dobavitelj tehnološke opreme novega reaktorja v podjetju Akripol

05.08.2013

Namen projekta nakupa nove tehnološke opreme je doseganje višje dodane vrednosti in konkurenčne sposobnosti podjetja Akripol. Podjetje je hkrati pridobilo popolnoma avtomatsko nadzorovan tehnološki proces reaktorja, ki omogoča večjo fleksibilnost in učinkovitost proizvodnega procesa.

AkripolPri investiciji je sodeloval tudi Kolektor Sinabit, ki je poskrbel za dobavo tehnološke opreme in izvedbo vseh strojnoinštalacijskih del za postavitev novega reaktorja v kemijskem oddelku.

Kolektor Sinabit se v zadnjem času vedno bolj uveljavlja kot ponudnik celovitih tehnoloških rešitev, od idejnih načrtov, projektiranja, dobave tehnologije do izvedbe projektov. To je bila tudi ena izmed glavnih konkurenčnih prednosti Kolektor Sinabita, ki je pripomogla k odločitvi naročnika, da jih povabi k projektu.

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.