Kolektor Worldwide

Klimatske naprave Kolektor Air s certifikatom Eurovent

22.07.2013

Celotna družina klimatskih naprav Kolektor AIR (KA) je pridobila mednarodni certifikat Eurovent. Klimatske naprave KA so rezultat razvoja ekipe Kolektor Kolinga, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah na področju razvoja, načrtovanja in proizvodnje klimatskih naprav.

»S pridobitvijo mednarodnega certifikata Eurovent je Kolektor Koling napravil še korak višje v kakovosti izdelave klimatskih naprav. Z gotovostjo lahko trdim, da se klimatske naprave KA uvrščajo med boljše izdelke tega segmenta proizvodov v svetovnem merilu,« pravi Branko Gabrič, izvršni direktor PE Klimatizacija in prezračevanje. V okviru procesa certifikacije so bili izvedeni zahtevni testi v dveh certificiranih laboratorijih, ki delujeta pod okriljem TÜV Nemčija, in sicer testi toplotnih, zvočnih, mehanskih in termodinamičnih karakteristik klimatskih naprav KA. »Certifikat zagotavlja kupcem tehnično brezhibne izdelke in nam hkrati odpira nove poslovne priložnosti,« pojasnjuje Gabrič.

Ekipa Kolektor Kolinga je izvedla že celo vrsto različnih objektov tako po velikosti kot tudi po zahtevnosti klimatizacije. Klimatske naprave KA so primerne za klimatizacijo zraka v različnih objektih od manj do zelo zahtevnih. Družina Kolektor Air naprav obsega vse od stropnih klimatskih naprav pa do higienik klimatskih naprav, ki so primerne za uporabo v najzahtevnejših prezračevalnih sistemih, kot so bolnice, farmacevtska industrija, prehrambna industrija in laboratoriji. Za slednje je lansko leto Kolektor Koling pridobil tudi mednarodni Hy certifikat, ki ga je izdal TÜV Nord Nemčija.

Eurovent_Kolektor Koling

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.