Kolektor Worldwide

V nadzornem svetu Letrike po novem tudi predstavnik Kolektorja

11.07.2013

Družba Kolektor Group d.o.o. iz Idrije se je kot največji, to je 16,98- odstotni, posamični delničar udeležila 19. skupščine družbe Letrika d. d., ki je bila danes na sedežu družbe v Šempetru pri Gorici.

Na skupščini je bil za novega člana nadzornega sveta družbe Letrika d. d. izvoljen Radovan Bolko, glavni izvršni direktor družbe Kolektor Group d.o.o.. Z izvolitvijo Radovana Bolka v nadzorni svet Letrike so delničarji za nadzornika izbrali osebo, ki bo lahko na podlagi znanj in izkušenj s področja vodenja in nadzora podjetij ter dobrega  poznavanja razmer v avtomobilski industriji pripomogla k razvoju in rasti skupine Letrika.

Na skupščini je pooblaščenka družbe Kolektor Group d.o.o. upravi postavila vrsto vprašanj, pri čemer se je uprava na nekatera izmed njih zavezala delničarjem podati pisne odgovore v naslednjih 14 dneh.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.