Kolektor Worldwide

Vikend v znamenju Kolektorja in njegove 50-letnice

08.07.2013

Letošnje leto je za Kolektor jubilejno leto. Nekaj posebnega je bil za to tudi tradicionalni Dan Kolektor. »Dogajati« se je začelo s petkovim koncertom za vse občane in nadaljevalo s sobotnim Dnevom Kolektorja, ki je namenjen druženju zaposlenih, njihovim družinskih članov, Kolektorjevih upokojencev in štipendistov.

Sobotno dopoldne je bilo rezervirano za športna tekmovanja, popoldne pa so najprej na svoj račun v idrijski Mejci prišli otroci. Do poznih večernih ur je bilo živahno tudi na osrednjem prizorišču pred Modro dvorano, kjer so 4500 ljudi zabavali Putrovke in Čuki. Presenečenj ni manjkalo: na Dan Kolektorja je prišel svetovni prvak v smučarskih poletih Robert Kranjec, iz letala so na glavno prizorišče z dimnimi bombami v barvah Kolektorja skočili padalci, nastopila pa je tudi plesna skupina Maestro. Zbrane je v imenu vodstva koncerna Kolektor nagovoril glavni izvršni direktor Radovan Bolko. Ta je povedal, da je velik dosežek, da je Kolektor v vseh 50 letih redno izplačeval plače in to primerjal z zdravjem. Tako kot lahko zelo veliko za svoje zdravje naredimo sami, lahko tudi uspešna zdrava družba veliko naredi sama, če se le zavzema za svoje zaposlene.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.