Kolektor Worldwide

Prva letošnja številka revije Informator

19.06.2013

Te dni je izšla 56. številka revije Informator. Informator je strokovna revija s področja elektrotehnike, ki jo za vas pripravljamo sodelavci iz podjetij Kolektor Synatec in Elsing Inženiring. V njej so poleg novic, povezanih s podjetji Kolektor Synatec in Elsing Inženiring, predstavljene aktualne novosti iz prodajnega programa ter strokovni nasveti in rešitve s področja elektrotehnike, informatike in avtomatike.

Informator, št. 56V tokratni številki revije Informator vam med novicami ponujamo kratek pregled številnih aktivnosti, ki smo jih izvedli v prvih mesecih letošnjega leta.

Med novostmi predstavljamo novo generacijo HMI opreme in dva nova panelna računalnika podjetja Advantech. Posvečamo se brezžični tehnologiji v zahtevnem eksplozijsko ogroženem okolju in Bluetooth komunikaciji v industriji, ki je z opremo in aplikacijami podjetja Eaton preprosto easy. V rubriki Predstavljamo se sodelavci iz Elsing Inženiringa posvečajo zračnim modularnim odklopnikom IZMX40 in napravi NZM-XATS-C... za avtomatski preklop napajanja.

V rubriki Naš nasvet Janez Kokalj iz podjetja Elsing Inženiring svetuje o namenskih kontaktorjih za razsvetljavo, revijo pa zaključujemo s prispevkom Slavka Muniha o napredni rešitvi nizkonapetostnega razvoda električne energije.

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.