Kolektor Worldwide

Začela se je Kolektorjeva Vitka akademija

17.06.2013

S prvo 3-dnevno delavnico se je začela Kolektorjeva Vitka akademija, ki so se je udeležili izbrani kandidati iz vseh Kolektorjevih evropskih podjetij iz Nemčije, Bosne in Hercegovine in Slovenije.

Kot je povedala Erika Bogataj, organizatorica Vitke akademije, je bil število prijav na Vitko akademijo večje od pričakovanega. Zaradi omejenega števila mest so izbrali 44 kandidatov, od tega 20 promotorjev in 24 potencialov, ki bodo do aprila prihodnje leto na še šestih podobnih 3-dnevnih delavnicah osvajali znanja s področja vitke tovarne v najširšem pomenu besede.

Cilj Kolektorjeve Vitke akademije je pripraviti potenciale na sprejemanje novih nalog oziroma zadolžitev v smislu vodenja in sodelovanja pri strateških projektih po zaključku akademije. Promotorji bodo aktivno sodelovali pri pripravi strateških projektov, vsi skupaj pa bodo promovirali »vitko« na lokaciji, kjer delajo ter v koncernu Kolektor.

Organizatorji so na delavnice povabili tako notranje kot zunanje predavatelje, ki bodo s svojim znanjem poskrbeli za osebni razvoj kandidatov in razvoj njihovega vodstvenega potenciala.    

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.