Kolektor Worldwide

Tuji akademiki na obisku

06.06.2013

Ljubljanska Fakulteta za strojništvo je v okviru njenega sodelovanja z mednarodnimi fakultetami za svoje partnerje organizirala strokovni obisk Kolektorja. Proizvodne procese so si ogledali profesorji in doktorski študenti strojništva iz Švedske, Jordanije, Amana in celo Palestine.

Švedski predstavniki fakultet za strojništvo so se na katedri za tribologijo ljubljanske fakultete za strojništvo mudili v okviru poslovnega obiska v Sloveniji, delegacija iz arabskih držav pa s prej omenjeno katedro ljubljanske fakultete postavlja učne programe za njihove univerze v Jordaniji, Amanu in Palestini.

Namen obiska je bil pobliže spoznati koncern Kolektor s poudarkom na ogledu tehnologij, ki jih Kolektor uporablja za pripravo površin. Kot je povedal doc. dr. Franci Pušavec, ki je dal pobudo za obisk Kolektorja, se vsi gostje, ki so prišli v Idrijo, ukvarjajo s tribologijo.

Obiskovalci so bili z obiskom izjemno zadovoljni.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.