Kolektor Worldwide

Vabljeni na delavnico Priprava predstavitve v Power Pointu

05.06.2013

S petkovimi izobraževanji v sklopu Tedna vseživljenjskega učenja, ki jih organiziramo v okviru naše 50-letnice, opozarjamo na pomembnost znanja in učenja v vseh življenjskih obdobjih.

​V petek, 7. junija 2013, vas vabimo na delavnico priprave predstavitve v Power Pointu. Grafični oblikovalec Andrej Potočnik vam bo predstavil zakonitosti prikaza barv v različnih barvnih prostorih, pokazal nekaj trikov pri pripravi predstavitve in podal nasvete za hitrejše in enostavnejše delo s pisavami, grafi, slikami in vektorskimi objekti v PPT.

Delavnica bo ta petek, 7. junija 2013, ob 14.30 v veliki dvorani Razvojno-tržnega centra v Idriji.

Ne odlašajte, zaženite svoje znanje!

Prijave na brezplačno izobraževanje sprejemamo na spletni strani www.kolektor.com/vsezivljenjskoucenje oziroma na telefonski številki (05) 37 50 100.Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.