Kolektor Worldwide

Ta petek v okviru tedna vseživljenjskega učenja kar dve izobraževanji

27.05.2013

S petkovimi izobraževanji, ki jih organiziramo v okviru naše 50-letnice, želimo v maju in juniju 2013 opozoriti na pomembnost znanja in učenja v vseh življenjskih obdobjih. Ta petek bosta potekala kar dva izobraževanja.

Ob 14.30 bosta v veliki dvorani razvojno-tržnega centra Matevž Straus in Drejc Kokošar govorila o tem, ali lahko Idrija postane mesto prihodnosti. Kot pravita ustanovitelja Društva Idrija 2020, za Idrijo, mesto, zgrajeno na močnem tehničnem znanju, velikokrat pravimo, da pozablja na družbeni razvoj. Mar progresivna svetovna mesta svoj uspeh res dosegajo samo z baziranjem na tehnologiji? Kje se lahko v to zgodbo vpleteta družboslovje in humanistika? V Društvu Idrija 2020 se združujejo mladi družboslovci in naravoslovci, ki verjamejo, da lahko samo na tak način ustvarjajo mesta prihodnosti. Priznajo, da marsičesa ne vedo. A imajo ideje, strast in vizijo Idrije, ki bo privlačna tudi za sodobnega mladeniča s tablico v eni roki in bančno kartico v drugi.

Ob 16. uri pa bo Peter Felc spregovoril o medsebojni povezavi Microsoft Outlook-a, OneNote-a in Word-a. Na delavnici, ki bo v petek, 31. maja 2013, ob 16. uri v veliki dvorani razvojno-tržnega centra, se boste naučili, kako pravilno rokovati z outlookom. Preizkusili boste uporabo koledarja in opravil, izvedeli, kakšna je razlika med strežniškimi in lokalnimi podatki, se seznanili s spletnim arhivom in spoznali nastavitve arhiviranja elektronske pošte. Govora bo tudi o orodju OneNote in o povezavah programa z ostalimi programi pisarniškega paketa MS Office, kot so: Word, PowerPoint, Excel.

Ne odlašajte, zaženite svoje znanje! Prijave sprejemamo na spletni strani www.kolektor.com/vsezivljenjskoucenje oziroma na telefonski številki (05) 37 50 100.

Predstavitev predavanj in prijava

 

Nazaj | ArhivNazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.