Kolektor Worldwide

Vabimo vas na predavanja v sklopu tedna vseživljenjskega učenja

09.05.2013

Teden vseživljenjskega učenja je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. K njej je letos aktivno pristopil tudi koncern Kolektor. S petkovimi izobraževanji, ki jih organiziramo v okviru naše 50-letnice, želimo v maju in juniju 2013 opozoriti na pomembnost znanja in učenja v vseh življenjskih obdobjih.

Vsa izobraževanja so brezplačna in namenjena prav vsem, tako mladim kot starejšim generacijam. Pripravili smo predavanja z najrazličnejših področij, zato ne dvomimo, da med njimi ne bi našli kakšnega zase.

Predavanja bodo potekala od 10. maja do 28. junija 2013. Prvo iz niza predavanj bo namenjeno hrbtenici in njenemu zdravju. Kako preprečujemo bolečine in okvare, kakšne so bolezni in posledice nepravilne drže ter nepravilnega dvigovanja bremen, bo povedal Bojan Pelhan, dr. med., iz Zasebne ordinacije za medicino dela in športa.

Zaradi lažje organizacije in omejenega števila mest se je potrebno na predavanja predhodno prijaviti. Svojo prijavo lahko oddate na internetni strani www.kolektor.com/vsezivljenjskoucenje oziroma na telefonski številki (05) 37 50 100. 

Predstavitev predavanj in prijava


Letak Teden vseživljenjskega učenja

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.