Kolektor Worldwide

Kolektor Koling bo gradil nov vrtec v Ajdovščini

30.04.2013

Direktor Kolektor Kolinga Tine Vadnal in ajdovski župan Marjan Poljšak sta podpisala pogodbo za izgradnjo novega vrtca v Ajdovščini. Kot je povedal Poljšak, so k izbiri izvajalca del veliko pripomogle dosedanje izkušnje, ki jih ima občina s podjetjem Kolektor Koling, in te so dobre.

Direktor Kolektor Kolinga Tine Vadnal je ob podpisu pogodbe dejal, da je časa za kakovostno gradnjo dovolj. »Obljubim vam, da bomo pri izvedbi angažirali tudi veliko podjetij iz Ajdovščine, da bodo sodelovali pri projektu ter da bomo ta posel zaključili v obojestransko zadovoljstvo, tako investitorja kot izvajalca.«

Kolektor Koling bo izvedel vsa gradbena in obrtna ter instalacijska dela na objektu vrtca, vključno z opremo kuhinje, tehnološko opremo zaklonišča ter izvedbo zunanje ureditve. Z deli bodo začeli v  začetku maja, zaključena pa naj bi bila do junija 2014.

Vrednost investicije je dober milijon evrov. Dobrih 36 odstotkov sredstev bo iz proračuna prispevala  Občina Ajdovščina, ostalo bosta prispevala Evropski sklad za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Podpis pogodbe - Kolektor Koling in občina Ajdovščina

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.