Kolektor Worldwide

Kolektor Koling z Občino Idrija podpisal pogodbo o obnovi čistilne naprave in dograditvi kanalizacijskega omrežja

24.04.2013

Na sedežu idrijske občine so idrijski župan Bojan Sever, direktor podjetja Kolektor Koling Tine Vadnal in direktor podjetja Riko Janez Škrabec podpisali pogodbi o obnovi obstoječe čistilne naprave in dograditvi kanalizacijskega omrežja. Posel je vreden skoraj 10 milijonov evrov, od tega bo občina prejela 6,9 milijona evrov nepovratnih evropskih kohezijskih sredstev.

Rok za izvedbo del, ki jih bodo začeli prihodnji mesec, je konec leta 2015, je povedal idrijski župan Bojan Sever, ki se je ob tej priložnosti že vnaprej zahvalil občanom za strpnost med deli in hkrati pohvalil njihovo potrpežljivost, ki bo potrebna tudi tokrat, ko bo prekopanih kar 28 ulic. Ne vse hkrati, kajti zaradi njihove ozkosti bodo spremenili tudi prometni režim. Za prekop je že narejen režim, po katerem naj bi najprej prišle na vrsto Kajuhova, z deli bodo nadaljevali v ulici Otona Župančiča, Beblerjevi in ulici Zmage. Sicer pa bodo o podrobnostih spregovorili na sestankih posameznih idrijskih becirkov.

www.kolektorkoling.si

Podpis pogodbe - čistilna naprava Idrija, Riko, Občina Idrija in Kolektor Koling

 

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.