Kolektor Worldwide

Veliko zanimanje za Kolektor na sejmu podjetij JobFair 2013

23.04.2013

Mednarodno združenje študentov elektrotehnike in računalništva EESTEC LC Ljubljana je v sodelovanju s Fakulteto za elektrotehniko in Fakulteto za računalništvo in informatiko organiziralo sejem podjetij JobFair 2013. »Sejem možnosti in priložnosti«, ki je potekal od 15. do 17. aprila 2013, omogoča študentom in diplomantom naravoslovnih fakultet Univerze v Ljubljani, da se seznanijo z različnimi možnostmi zaposlitve, štipendiranja in dodelitve praks. Zadnji dan dogodka se je študentom predstavil tudi koncern Kolektor.

Sejem podjetij je odlična priložnost navezave stika med podjetjem in študenti. Koncern Kolektor – kot eden večjih štipenditorjev v državi – ponuja štipendije predvsem študentom in študentkam strojništva, elektrotehnike, informatike in mehatronike. Sejem je obiskalo veliko število študentov in tudi diplomatov, ki so jih poleg same štipendije zanimale različne možnosti dela v številnih podjetjih koncerna Kolektor, večino pa je pozitivno presenetil širok spekter programov v koncernu.

Obiskovalci stojnice in slušatelji na predavanjih so se seznanili tudi z mednarodnim natečajem za diplomante Poganjajmo znanje, ki ga koncern organizira v sklopu svoje 50. obletnice delovanja.  Koncern namreč želi spodbuditi vse mlade raziskovalce, študente in diplomante ter nagraditi njihove zaključne naloge s treh tematskih sklopov: mobilnost prihodnosti, samozadostne stavbe prihodnosti ter energetska oskrba prihodnosti. K natečaju lahko s svojimi strokovnimi zaključnimi nalogami pristopijo diplomanti fakultet, ki so oziroma bodo pridobili 7. stopnjo izobrazbe (ali primerljivo raven) v obdobju od 1. 1. 2012 do vključno 13. 5. 2013 oziroma v obdobju od 13. 5. 2013 do vključno 31. 8. 2013, a le pod pogojem, da bodo do 13. 5. 2013 prijavili temo zaključne naloge.

Več o natečaju Poganjajmo znanje:

JobFair 2013

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.