Kolektor Worldwide

Interier - izdelki notranjosti vozila

Sedežni elementi

Sedežni elementi iz plastike so pritrjeni na kovinski okvir sedeža in ga pokrivajo. Omogočajo lepši videz in otip sedeža ter zagotavljajo prijetnost potniškemu prostoru. Posamezni izdelki kot so vzvodi in ročice opravljajo tudi funkcijske naloge za dvigovanje in nagibanje sedežev, regulacijo pozicije sedeža naprej – nazaj, pritrditev drugih polizdelkov sedeža.  Izdelki so vgrajeni v avtomobile vseh razredov od najnižjega do najvišjega ker različne kupčeve zahteve razvojno prilagodimo z uporabo tehnologij kot so zabrizgavanje kovinskih delov, brizganje s plinom, itd.

InterierInterierInterierInterierInterierInterierInterierInterierInterierInterierInterierInterier

Elementi vzglavnikov

Elementi vzglavnikov predstavljajo so deli vzglavnikov, vzglavniki in mehanizmi vzglavnikov. V povezavi z ostalimi deli sedeža opravljajo varnostno funkcijo v primeru nezgod ter funkcijo udobja med vožnjo. Omogočajo tudi regulacijo višine in nagiba vzglavnika ter aktivnosti vzglavnika v primeru trka – aktivni vzglavniki. Kot razvojni dobavitelj nudimo kupcem izdelke, ki jih proizvajamo na kompleksnih avtomatiziranih montažnih linijah, z vgrajeno video kontrolo, funkcijsko in površinsko kontrolo kakovosti.

InterierInterierInterierInterierInterierInterierInterierInterier

Pedali sklopke

Z dolgoletno proizvodnjo in prodajo dokazujemo uspešnost  zamenjave pomembnih kovinskih delov z  deli iz umetnih mas. S tem smo  zanesljiv razvojni partner ključnim proizvajalcem v avtomobilski industriji.

InterierInterierInterier
Nazaj