Kolektor Worldwide

Substituti kovinskih delov

Pri zamenjavi kovinskih delov s plastičnimi je ključno vodilo znižanje cene in zmanjšanje teže pri ohranjanju ključnih lastnosti izdelka.

Jermenice

Kovinski deli

Jermenice so pogosta zahteva zamenjave kovinskih materialov z materiali iz umetnih mas. Ključni prednosti te zamenjave sta zmanjšano število naknadnih obdelav in znižanje teže celotnega sklopa.


Pokrov stikala zaganjača

Kovinski deli

Pokrov stikala zaganjača se že nekaj časa pojavlja v izvedbah iz umetnih mas, predvsem zaradi relativno enostavnega doseganja zahtevnih oblik, brez naknadnih obdelav. Visoke temperaturne ter električne in mehanske zahteve nas vodijo k izbiri duroplastov za bolj zahtevne aplikacije. Kolektor je kot strokovnjak na področju duroplastov uspešen pri rešitvah tovrstnih izdelkov.

Batnice

Kovinski deli

Visokim zahtevam delovnega okolja v agresivnih medijih in pri visokih temperaturah dobro ustrezajo batnice iz duroplastnih materialov. Nova tehnologija izdelave batnic ponuja tudi možnost kombiniranja različnih elementov (magnetov ipd.) v kompakten izdelek, s čimer se povečujejo funkcionalnosti obstoječih izvedb.

Nosilci ščetk

Kovinski deli

Kolektor je pripravljen reševati zahtevnejše izvedbe nosilcev ščetk različnih elektromotorjev s ciljem zagotavljanja večje zanesljivosti njihovega delovanja.

Pedali za sklopko

Kovinski deli

Uspešno smo razvili pedal za sklopko znanega avtomobilskega proizvajalca. Z dolgoletno proizvodnjo in prodajo dokazujemo uspešnost zamenjave pomembnih kovinskih delov z deli iz umetnih mas. S tem smo zanesljiv razvojni partner ključnim proizvajalcem v avtomobilski industriji.

Nazaj